Surapkáné Bürsöly Beáta
   Surapkáné Bürsöly Beáta vagyok a Vita beata esküvőcentrum tulajdonosa, üzletvezetője. Egy olyan üzlet kialakítása volt a célom, ahol az esküvőre készülő pár mindent egy helyen megtalál, el tud intézni, legyen szó menyasszonyi ruháról, koszorúslányok, násznép ruhájáról, meghívóról, autóról, vőfélyről, cukrászról és még sorolhatnám mi mindent kell beszerezni, elintézni mire eljön az esküvő napja.

   Sajátomra visszagondolva, nem győztünk futkosni egyik helyről a másikra, szolgáltatókat keresgéltünk, telefonáltunk, egyeztettünk, ruhapróbákra jártunk, próbáltunk a rokonoktól kapott „jobbnál jobb” tanácsokat szelektálni, és természetesen a végeredmény nem olyan lett, mint amilyet megálmodtunk.

   Mint esküvőszervező, szeretnék a segítségetekre lenni, hogy az előkészületek hónapjai, ne váljon rémálommá számotokra és családtagjaitok számára, és boldogan, kipihenten állhassatok az oltár elé, a meghívottak önfeledten ünnepelhessenek benneteket. Szalonunkban a csodálatosabbnál csodálatosabb ruhák közül válogathatnak a menyasszonyok, koszorúslányok, násznép tagjai, illetve helyben megtekinthetőek a szolgáltatók referenciaanyagai, meghívókatalógusok stb.

   Itt tudunk találkozni, beszélgetni, közösen megálmodni esküvőtöket.