Természetesen amikor az ember elkezdeni saját esküvőjét szervezni, azt gondolja, van még 9-6 hónap hátra a nagy napig, addig mindenre lesz időnk, mindent el tudunk intézni, de ahogy telnek a napok, az események egyre inkább felgyorsulnak, és elkezdődik a kapkodás.

   Szerintem, a párok 90%-a, aki maga szervezte esküvőjét így gondol vissza a szervezés hónapjaira.    Vágyam és egyben ars poeticám: vita beata, vagyis a boldogságért, boldogságotokért mindenben a segítségetekre legyek.

   Úgy gondolom ezt a szakmát meg kell tanulni, és ma már, mint okleveles esküvőszervező lehetek a segítségetekre, a szakma legjobbjától tanulhattam meg azokat a dolgokat, amiket egy esküvőszervezőnek tudnia kell.

   Esküvőtök napja életetek talán legnagyszerűbb és legemlékezetesebb napja kell, hogy legyen. És nem azért, mert nyomott a cipő, kihűlt a húsleves, lassúak a pincérek stb. Ugye bennetek is élnek ilyen emlékek néhány esküvőről? A szervezés során az első és legfontosabb alapszabály: ez a ti esküvőtök lesz, a ti álmaitok szerint, és ebben szeretnék partneretek lenni, hogy ez valóban így legyen.

   Az esküvőszervezés egy előre egyeztetett időpontban, személyes találkozó alkalmával kezdődik, amikor elmondjátok elképzeléseiteket, vágyaitokat, hogy milyen esküvőt szeretnétek. Ezek alapján elkészítek számotokra egy ajánlatot, ami természetesen még mindig, minden pontjában módosítható. Az esküvői szolgáltatások és szolgáltatók rendkívül színes kínálattal várják a házasulandókat. Igazán nehéz kiválasztani azokat, akik valójában megbízhatóak, jó munkát végeznek, és igényeiteknek is tökéletesen megfelelnek. Ebben segítek, hogy szakmailag a legfelkészültebb szolgáltatók legyenek jelen az esküvőtökön.

   Telefonálok, utánajárok, tárgyalok, a ti érdekeiteket szem előtt tartva.

   Árak: Az ajánlatkészítés, a szervezés teljesen díjtalan, hiszen a szolgáltatóktól kapok jutalékot. Amennyiben mégis úgy döntötök, hogy ti magatok szervezitek meg az esküvőt, csak néhány jó tanácsra, ötletre van szükségetek, keressetek bátran, szívesen állok rendelkezésetekre. Ha az esküvő napján szeretnétek, hogy jelen legyek, irányítsam a szolgáltatókat, koordináljam az eseményeket, hogy a forgatókönyv szerint haladjanak az események, 5.000,- Ft/ óra, min. 10 óra, ha a teljes megrendelés meghaladja a 800.000,- Ft-ot, akkor a helyszíni jelenlét ingyenes.
Szolgáltatások
Néhány fontos szolgáltatás, ami nélkül nincs esküvő, és nálunk egy helyen elintézhető, megrendelhető:

  • Helyszín: legelső és legfontosabb lépés a helyszín kiválasztása. Elképzeléseiteknek semmi sem szabhat határt, választhattok éttermet, hajót, szabadtéri helyszínt stb. Fotó, videó. Nagyon fontos, hogy a legmegfelelőbb fotóst, videóst válasszátok, hiszen nagymama, nagypapa korotokban is kell érezni a „bizsergést”, amikor nézegetitek a fényképeket. A jó fotós meg tudja örökíteni, vissza tudja adni képeivel a legmeghittebb, legbensőségesebb pillanatokat.
  • Dekoráció: egy jól megválasztott dekoráció, legyen akár virág, lufi, textil, megteremti az esküvő hangulatát, stílusát. A helyszín kiválasztása után a dekoratőrrel együtt álmodhatjátok meg a díszítést.
  • Vőfély, ceremóniamester: Az esküvő stílusa, a násznép, a helyszín határozza meg, hogy vőfélyre, vagy ceremóniamesterre van szükségetek. Az ő feladata a vendégek szórakoztatása, az est irányítása, a ti igényeiteknek megfelelően, együttműködve a szolgáltatókkal
  • Zenekar: kiválasztása, hasonlóan a vőfélyéhez történik. Egy falusi lagziba ne akarjunk dj-t vinni. Egy esküvő, lagzi hangulata alapvetően rajtuk és a vőfélyen múlik A paletta igen széles, több tagú zenekar, dj. Sok szempontot figyelembe véve kell kiválasztani a legmegfelelőbbet.
  • Fodrász, smink: fodrászunk, sminkesünk az egyéniségednek megfelelően készíti el frizurádat, sminkedet, természetesen harmonizálva a csokorral, ruhával stb. így válsz ezen a napon királynővé. Igény szerint a násznép, koszorúslányok, örömanyák sminkje, frizurájának elkészítése is megoldható.
  • Meghívó, köszönőajándék: számtalan szebbnél szebb katalógusból tudjátok kiválasztani a meghívótokat, ültetőkártyákat, köszönőajándékokat. Az elegánstól a humorosig széles a kínálat. Természetesen egyedi kívánságaitokat is kivitelezzük.
  • Jármű: a jármű kiválasztása is az esküvő stílusától függ, szabadjára engedhetitek fantáziátokat, érkezhettek az esküvőre limuzinnal, old timer-rel, hintóval, vagy bármilyen humoros megoldást kivitelezhetünk. A násznép utaztatását is megoldjuk, busszal, kisvonattal stb.
  • Torta, sütemények: Fénykép alapján kiválaszthatjátok az esküvői tortátokat, ha egyedi kívánságotok van, megvalósítjuk. Az apró sütemények megsüttetését is vállaljuk.
  • Különlegességek: bármilyen különleges, elképesztő ötletetek van, segítek a megvalósításában. Pillangóreptetés, tűzijáték, csokiszökőkút, galambröptetés stb. szinte csak a képzeletetek szabhat határt, hogy még emlékezetesebbé varázsoljuk esküvőtök napját.